top of page

GALA TINERETULUI DIN ROMÂNIA 2023 - ADRIAN POPA DIRECTOR GENERAL AL LEVELS DIGITAL CÂȘTIGĂ LOCUL 3Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse a organizat și anul acesta cea de-a VIII-a ediție a evenimentului Gala Tineretului din România. Acesta reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente de tineret prin care sunt premiate meritele tinerilor implicați în societatea românească.

Evenimentul a fost găzduit de către orașul Târgu Jiu în data de 18.11.2023. Sub sloganul “Generația viitorului”, prin această organizare se recunoaște contribuția adusă de tineri la dezvoltarea comunităților din care fac parte.


Așadar, Adrian Popa Director General al LEVELS DIGITAL, a fost nominalizat la Secțiunea 1 Tineri cu merite deosebite, Categoria Tânărul Antreprenor al Anului 2023, câștigând locul 3 pentru eforturile LEVELS DIGITAL ca Unitate Protejată de includere în forța de muncă a persoanelor cu dizabilități.


Dizabilitatea nu este un defect al persoanei și nimeni nu este neangajabil. Din acest motiv, LEVELS DIGITAL susține dezvoltarea și integrarea în forța de muncă a persoanelor cu dizabilități. Promovează diversitatea și incluziunea, punând accent pe dezvoltarea profesională și integrarea în mediul de business.

Adrian Popa spune: “Nu consider că ajut oamenii. Ofer suportul necesar pentru ca oamenii să se poată dezvolta sau ajuta ei pe sine însuși”. Dar eu, Ana, spun: în numele întregii comunități, îți mulțumim pentru contribuția imensă în a apăra drepturile fundamentale și pentru efortul constant de a ne face posibilă integrarea în mediul de business, oferind acces la uneltele necesare în vederea evoluției constante.

Felicitări Adrian, felicitări LEVELS DIGITAL pentru premiul câștigat la Gala Tineretului din România 2023.
2 views0 comments

Comments


bottom of page