AdobeStock_440621756_edited.jpg

LEVELS ESTE UNITATE PROTEJATĂ AUTORIZATĂ

Susținem dezvoltarea și integrarea în forța de muncă a persoanelor cu dizabilități

REGLEMENTĂRI LEGALE

CARE ESTE LEGEA?

Legea nr. 448/2006, modificată și completată ulterior prin Legea nr. 193/2020 privind protecția și promovarea persoanelor cu handicap.

 

Oferă posibilitatea de decontare a 50% din suma datorată statului prin fondul de handicap prin folosirea (redirecționarea) sumei pentru achiziții de produse și servicii de la Unități Protejate Autorizate.

APLICABILITATE

CINE SUNT BENEFICIARII?

Potrivit art. 78 alin. (3) lit. b) din Legea 448/2006, persoanele juridice care au cel puțin 50 de angajați, care nu angajează persoane cu handicap într-un procent de cel puțin 4% din numărul total de angajați, pot opta pentru achiziționarea de produse sau servicii realizate prin propria activitate a persoanelor cu handicap angajate în unitățile protejate autorizate, pe bază de parteneriat, în suma echivalenta cu suma reprezentând 50% din salariul de bază minim brut pe economie înmulțit cu numărul de locuri de muncă în care nu au angajat persoane cu handicap.

MODALITATE

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Art. 78, alin.(3) - Autoritățile și instituțiile publice, persoanele juridice, publice sau private, care nu angajează persoane cu handicap, pot opta pentru una dintre următoarele obligații:

1. Să plătească lunar către bugetul de stat o sumă reprezentând salariul de bază minim brut pe economie garantat în plata înmulțit cu numărul de locuri de muncă în care nu au angajat persoane cu handicap

b) Să plătească lunar către bugetul de stat o sumă reprezentând echivalentul a minimum 50% din salariul de bază minim brut pe economie garantat în plată înmulțit cu numărul de locuri de muncă în care nu au angajat persoane cu handicap, iar cu suma reprezentând diferența pană la nivelul sumei prevăzute la lit. a) să achiziționeaza, pe bază de parteneriat, produse sau servicii realizate prin activitatea proprie a persoanelor cu handicap angajate în unităție protejate autorizate.

SERVICII OFERITE PRIN UNITATE PROTEJATĂ

BUSINESS INTELLIGENCE

MARKETING DIGITAL

STRATEGIE & PLANIFICARE

Ne concentrăm pe livrarea rezultatelor prin strategie, abilități digitale și comunicare performantă. Optimizăm și adaptăm în timp real.

AdobeStock_184282882_edited.jpg

IMPACT SOCIAL

MARKETING CU IMPACT SOCIAL.

LEVELS alocă resursele necesare pentru dezvoltarea persoanelor cu dizabilități din România în vederea dezvoltării profesionale și integrarea în mediul de business.

 

Peste 70% din angajații LEVELS sunt persoane cu dizabilități.

> IMPACT SOCIAL