top of page
Bianca

DOAR 23% DINTRE SPECIALISTII IN MARKETING DIGITAL VOR INVESTI IN 'X' IN URMATOARELE 12 LUNI

Updated: Aug 24, 2023



Platformele in care majoritatea specialistilor in marketing digital au declarat ca vor investi sunt Google (inclusiv YouTube) si Meta (Facebook si Instagram)


Mai putin de o patrime dintre specialistii in marketing digital au planificat sa investeasca in X, cunoscut anterior sub numele de Twitter, in urmatoarele 12 luni, conform unui sondaj realizat de Search Engine Land.

Procentul specialistilor in marketing digital care investesc in X continua sa scada rapid, de la 27% dintre specialistii in Q1 pana la 17% in Q3 pana in prezent.


In ceea ce priveste planurile de investitii ale specialistilor in marketing, platformele Google (inclusiv YouTube) si proprietatile Meta, Facebook si Instagram, sunt cele in care majoritatea specialistilor in marketing digital vor investi in urmatoarele 12 luni, in proportie de 81% si, respectiv, 57%.


  • 40% dintre specialistii in marketing au declarat ca vor investi in reteaua de social media business-to-business LinkedIn. Alte proprietati Microsoft, inclusiv Bing, vor primi investitii din partea a 31% dintre specialistii in marketing digital.

  • Dintre cei care se regasesc in retelele media pentru retail, 27% dintre marketeri au declarat ca au planificat sa investeasca in Amazon si 11% in Walmart.

6 views0 comments

Commentaires


bottom of page