top of page

AGENȚIA LEVELS DIGITAL SEMNEAZĂ CU AEDIFICIA CARPAȚI UN PARTENERIAT PENTRU SERVICII DE MARKETING




București – Noiembrie 2023



Agenția LEVELS DIGITAL semnează cu Aedificia Carpați un parteneriat pentru servicii de marketing deductibile prin fondul de handicap


LEVELS DIGITAL, agenție care se ocupă cu servicii de marketing digital, anunță că semnează un parteneriat pentru servicii de marketing cu Aedificia Carpați, companie de construcții cu activitate în România. LEVELS, ca Unitate Protejată Autorizată, susține integrarea în forța de muncă a persoanelor cu dizabilități.


În România, acest tip de întreprindere este definit prin legislația pentru persoanele cu handicap, respectiv prin legea 448/2006. Persoanele juridice care au cel puțin 50 de angajați, dar nu angajează persoane cu dizabilități, pot opta pentru achiziționarea de servicii realizate prin propria activitate a persoanelor cu handicap angajate în aceste unități protejate. Serviciile sunt 100% deductibile.

Pentru că domeniul de activitate al Aedificia Carpați este unul dificil pentru a putea angaja persoane cu dizabilități, fiind unul de construcții, aceștia au ales să colaboreze cu o Unitate Protejată pentru a susține integrarea în forța de muncă a persoanelor cu dizabilități chiar dacă nu o pot face în mod direct.


Serviciile de marketing digital de care Aedificia Carpați beneficiază prin colaborarea cu LEVELS DIGITAL, sunt 100% deductibile prin fondul de handicap, deblocând acest buget care ar fi mers către stat, astfel sprijinind activitatea persoanelor cu handicap angajate în Unitatea Protejată.


Despre Aedificia Carpați

Aedificia Carpați a fost înființată în anul 1992 prin reorganizarea Trustului Carpați. Cu peste 200 de angajați, aduce valoare prin restaurarea celor mai importante edificii din țară. Prin munca acestora dublată de viziune, au restaurat de-a lungul timpului Palatul Cotroceni, Ateneul Român, Banca Națională a României, Muzeul Național de Artă și nu numai. Viziunea lor de a construi durabil, se reflectă în rezultatele finale prin care s-a impus meticulozitate dusă până la perfecțiune.


Petre Badea Președinte al Aedificia Carpați, spune despre activitatea organizației:

“Misiunea pe care ne-am asumat-o în urmă cu patru decenii, aceea de a construi responsabil și de a crea o moștenire arhitecturală pentru România, rămâne și astăzi la fel de valabilă. Obiectivele noastre rămân la fel de îndrăznețe, iar valoarea promisiunilor respectate căpătă, de la an la an, noi valențe de exigență.”


Aedificia Carpați a ales colaborarea cu LEVELS DIGITAL din perspectiva acelorași valori împărtășite, și anume domeniul responsabilității sociale. LEVELS DIGITAL promovează marketingul responsabil, diversitatea și incluziunea persoanelor vulnerabile în societate. Astfel, Aedificia Carpați susține proiectele de impact care pun societatea în mișcare.



7 views0 comments
bottom of page