top of page

LINKEDIN
ADS

CUM FACEM

Lucrăm împreună pentru a dezvolta și implementa strategii eficiente de promovare pe LinkedIn și creăm campanii adaptate nevoilor și obiectivelor tale specifice.

Monitorizăm îndeaproape performanța campaniilor și ajustăm strategiile în funcție de rezultatele obținute, asigurându-ne că afacerea ta ajunge la publicul țintă potrivit și obține rezultatele dorite.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Identificarea obiectivelor 

Implementarea reclamelor

Pentru a începe o campanie eficientă pe LinkedIn, primul pas este să identificăm nevoile specifice de promovare.

Analizăm obiectivele, publicul țintă și concurența pentru a dezvolta o strategie personalizată.

Realizăm o gamă variată de reclame, inclusiv imagine, video, carusel, text, dinamice și mesaje sponsorizate pentru a atrage diverse segmente de public. Folosim reclamele dinamice și mesajele sponsorizate pentru interacțiunea cu publicul.

Personalizarea și targetarea

Analiza

rezultatelor

Pentru a asigura că reclamele ajung la publicul țintă, folosim opțiuni de targetare pe LinkedIn. Acestea pot include segmentarea după locație, industrie, funcție, interese și altele. Prin personalizarea conținutului pentru fiecare segment de public, se maximizează relevanța și eficacitatea campaniilor.

După finalizarea campaniilor, se efectuează o analiză detaliată a rezultatelor pentru a evalua performanța. Aceste informații sunt utilizate pentru a îmbunătăți strategiile viitoare de promovare pe LinkedIn și pentru a continua să aducă valoare brand-ului prin intermediul acestei platforme.

AdobeStock_414880980_edited.jpg

CE
FACEM

Specializați în construirea unui funnel de marketing coerent și eficient, ne folosim de platforma LinkedIn pentru a viza și a angaja direct cu profesioniștii și companiile din domeniul țintă.

 

Prin utilizarea datelor demografice precise și a intereselor specifice, campaniile noastre personalizate sunt proiectate să crească vizibilitatea brandului, să genereze interes autentic și să transforme perspectivele în lead-uri de înaltă calitate.

 

Ne concentrăm pe crearea de conținut atrăgător și pe optimizarea continuă a campaniilor pentru a asigura cel mai bun ROI pentru clienții noștri. Cu o abordare strategică și orientată spre rezultate, serviciul nostru de LinkedIn Ads este soluția ideală pentru companiile care urmăresc să-și extindă afacerea în mediul profesional online.

VREI SĂ LUCRĂM?

Mulțumim! Revenim imediat

bottom of page