top of page
Google Ads.png

GOOGLE
ADS

Google Ads levels.png

CUM FACEM

Creăm anunțuri de promovare online care ajung la clienții ideali în momentul în care aceștia manifestă interes pentru produsele sau serviciile afacerii tale.

 

Implementăm campanii Google Ads care se conectează cu publicul țintă și livrează reclame relevante și valoroase pentru a răspunde nevoilor potențialilor clienți.

TIPURI DE

CAMPANII

PERFORMANCE MAX

SEARCH ADS

Performance Max este o nouă platformă în Google Ads care unifică diversele tipuri de campanii (Shopping, Search, Display și YouTube) pentru a atinge obiectivele stabilite.

Anunțurile text din Campaniile în Rețeaua de Căutare apar în rezultatele căutării Google atunci când utilizatorii caută produse sau servicii specifice.

DISPLAY ADS

YOUTUBE ADS

Anunțurile tip imagine din Campaniile în Rețeaua de Display sunt afișate pe site-uri și aplicații, reprezentând o metodă eficientă pentru extinderea vizibilității campaniilor din rețeaua de căutare.

Targetează audiența pe YouTube prin anunțuri, plătind doar pentru vizualizări sau clicuri relevante. Optimizați bugetul publicitar și creșteți eficiența campaniilor pe platforma video de top.

DISCOVERY & LOCAL ADS

APP ADS

Prin campaniile Discovery, advertiserii pot oferi experiențe publicitare personalizate celor care sunt deschiși să descopere și să interacționeze cu brandurile lor.

Campaniile de promovare pentru aplicații facilitează promovarea aplicațiilor pe mai multe platforme Google (Google Search, Google Play, Google Display etc.)

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Atragerea clienților

Targetare precisă

Prin utilizarea cuvintelor cheie relevante și a momentelor potrivite, campaniile Google Ads sunt concepute pentru a atrage clienții ideali în momentul în care aceștia exprimă interes pentru produse sau servicii.

Google Ads permite targetarea precisă a publicului țintă în funcție de interese, comportamente și nevoi, ajutând la livrarea reclamelor relevante către potențialii clienți.

Diversitatea obiectivelor

Monitorizarea și ajustarea 

Implementăm campanii Google Ads cu diverse obiective, inclusiv generarea de trafic de calitate, creșterea ratei de conversie și a vânzărilor, generarea de leaduri și creșterea vizibilității brandului.

Prin monitorizarea și analiza continuă a performanței campaniilor, ne asigurăm că strategiile sunt adaptate pentru a obține cele mai bune rezultate posibile.

marketing Google Ads.png

CE
FACEM

Transformăm clicurile în clienți!

Cu campaniile noastre Google Ads, aducem trafic de calitate pe site-ul tău și stimulăm conversiile. Ne focusăm pe obținerea rezultatelor tangibile pentru afacerea ta: creșterea vânzărilor, generarea de lead-uri și obținerea unui ROI pozitiv. 

 

Cu o abordare strategică și o monitorizare atentă, facem ca fiecare investiție în publicitate să conteze. Alege să colaborezi cu noi și transformă-ți afacerea într-un succes online!

VREI SĂ LUCRĂM?

Mulțumim! Revenim imediat

bottom of page