top of page
FACEBOOK & INSTAGRAM campanie.png

FACEBOOK &

INSTAGRAM

ADS

facebook ads.png

CUM FACEM

Utilizăm Facebook și Instagram pentru a interacționa dinamic cu potențialii clienți, bazându-ne pe funcțiile de targetare și maximizăm impactul campaniilor.

Analizăm în mod constant datele și comportamentale pentru a adapta strategiile în funcție de audiență.

 

Prin realizarea unei targetări optime și personalizate, ne concentrăm resursele pe segmentele de public cu cel mai mare potențial de conversie, obținând astfel rezultate eficiente și relevante pentru afacerea ta.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Interacțiune dinamică

Targetare

precisă

Utilizăm Facebook și Instagram pentru a crea o interacțiune dinamică cu potențialii clienți, prezentându-le afacerea în moduri variate și atractive.

Folosind imagini, videoclipuri, povestiri și alte forme de conținut interactiv, reușim să creăm o experiență autentică pentru utilizatori Astfel, construim o relație solidă cu publicul țintă.

Identificăm publicului țintă utilizând instrumente de targetare disponibile pe platformele de social media. Prin intermediul funcțiilor avansate de targetare, cum ar fi Core Audiences, Custom Audiences și Lookalike Audiences, avem posibilitatea de a segmenta audiența în mod detaliat, luând în considerare criterii esențiale precum vârsta, interesele și locația geografică.

Analiză

constantă

Livare de mesaje relevante

Analizăm constant datele și comportamentale pentru a evalua eficacitatea campaniilor și pentru a ajusta strategiile în timp real. Această abordare ne permite să ne adaptăm rapid la schimbările din mediul online.

Ne adaptăm mesajele pentru a răspunde nevoilor individuale ale utilizatorilor. Prin personalizarea conținutului, reușim să creăm conexiuni mai puternice, să atragem publicul țintă și să maximizăm relevanța campaniilor.

facebook si insta.png

CE
FACEM

Folosim Facebook pentru o prezență dinamică a brand-urilor și creșterea vizibilității. Targetăm publicul țintă folosind date demografice precum vârsta, genul și interesele.

Utilizăm Instagram pentru a beneficia de o rată de implicare ridicată și de o bază solidă de utilizatori, adaptând strategiile de marketing pentru această platformă.

 

 

Personalizăm reclamele pentru a atinge obiectivele specifice de business și pentru a interacționa cu audiența în mod eficient.

VREI SĂ LUCRĂM?

Mulțumim! Revenim imediat

bottom of page