top of page
AdobeStock_262477495.jpeg

OPTIMIZAREA RATEI DE CONVERSIE

AdobeStock_416920093.jpeg

CUM FACEM

Adevarata Optimizare a Ratei de Conversie imbunatateste nu numai rata de conversie, dar si experienta utilizatorilor.

Cu aceasta viziune, imbunatatim relatia pe care utilizatorii o au cu tehnologia si mesajele clientului printr-un UX Roadmap care este aliniat la cerintele si ciclurilor de dezvoltare.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Rapoarte Complexe

Implementare Meticuloasă

Oferim raporate detaliate pentru heatmapping, AB testing, insight-uri la nivel de user, pentru platformele folosite și la nivel de campanii

Oferim clienților toate uneltele necesare pentru a îndeplini obiectivele cheie. După care ne ocupăm de implementarea lor astfel încât să eficientizam toate canalele de comunicare și proprietățile web.

Procese Care Funcționează

Tehnologie Actuală

Abordarea noastră este una consultativă. Analizăm obiectivele brandului și oferim soluții bazate pe procese care știm că funcționează bazată pe tehnologii de actualitate si adaptabile.

Recomandările noastre vin întodeauna însoțite de date pe care ne bazăm strategia. Folosim cei mai mari provideri de soluții tehnologice din lume cu care avem parteneriate.

AdobeStock_164228717_edited.jpg

CE
FACEM

Într-o industrie bazată pe campanii, poate fi mai ușor să te concentrezi pe performanța campaniilor decât pe obiectivele în sine. Și totuși un singur procent în creșterea ratei de conversie poate genera valoare enormă atât în termeni absoluți cât și relativi, făcând traficul generat să fie mai eficient și să ne ajute să investim mai mult în canalele de marketing potrivite.

 

Optimizarea Ratei de Conversie mărește eficiența clienților noștri în raport cu site-ul lor prin acumulare de date și statistici care rezultă într-un impact pozitiv asupra interfeței și experiența utilizatorilor.

bottom of page