top of page
AdobeStock_520992165.jpeg

CONTENT
INTELIGENT

AdobeStock_256562710_edited.jpg

CUM FACEM

Ajutăm brandurile să dețină controlul conversației din jurul lor prin folosirea intenției consumatorului final.

 

Creăm experiențe care încurajează interacționarea și dezvoltarea unei relații comerciale de succes.

 

Producem conținut original de calitate care poate lua multe forme și accesat pe toate platformele unde se află audiența dorită: social media, media tradițional, search, display, video, landing page-uri, produse, blog-uri, micro-site-uri și multe altele.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Producție Agilă

Insight-uri Consumatori

Putem produce orice tip de conținut, la orice nivel de comunicare, de la conținut scris rapid la video, de la descrieri de produs la reclame TV. Creăm conținut care este potrivit pentru branduri, pentru publicații și optimizate pentru orice platforma.

Ne folosim de intenția consumatorilor care caută serviciul sau produsul brandului. Combinăm cu propriile date, datele din social media, date third-party și analiza competitiva. Ne folosim de software de machine learning să procesăm informația și să luăm deciziile potrivite pentru brand.

Amplificare Relevantă

Măsurători Complexe

Ne folosim de cele mai eficiente tactici să distribuim și să optimizăm bucăți de content acolo unde contează mai mult: search, influencer marketing, ppc, social, media tradițional, retargeting, mesaje, etc.

Combinăm Analytics-ul, Tag managerul, Social Media Sentiment și modelele de atribuire pentru a crea rapoarte personalizate, ceea ce înseamnă că putem vedea adevăratele rezultate oferite de conținutul făcut.

AdobeStock_414880980_edited.jpg

CE
FACEM

44% din CMOs văd supraîncărcarea de informație ca o barieră pentru a înțelege relația cu clientul. Nu a fost niciodată mai important pentru brand-uri să dezvolte conținut semnificativ care să se facă observat intr-o mare de informații.

 

Pentru a fi relevant în viețile oamenilor, conținutul trebuie să se bazeze pe insight-uri complexe ale audiențelor, conținut personalizat și constant pe toate mediile de comunicare. În alți termeni, trebuie să înceapă cu date și să se termine cu date.

 

Conținutul Inteligent este procesul nostru de a crea și produce conținut în mai multe formate care are la bază date, făcut pentru oameni reali, care sa atingă obiectivele brand-ului.

 

Multe companii oferă producție. Unele dintre ele oferă strategii sau campanii plătite. LEVELS livrează calitate la cel mai înalt nivel împreuna cu expertiza oferită de date.

 

Creative care au la bază research și insight-uri oferite de date pentru a crea audiențele perfecte pentru branduri. Cu un editorial strategic bine detaliat și scris, producem toate creativele necesare.

 

Determinam pe baza de date unde este audiența și când sunt cel mai probabil să acționeze pentru a pozitiona conținutul în locul potrivit la momementul potrivit.

bottom of page